home | contact

Digiduif

BERICHTENSERVICE

Leerkracht ziek? Afspraak verschoven? Activiteit afgelast of uitgesteld? Met digiDUIF kunt u de betrokken ouders snel een e-mail, een berichtje via de app of - in geval van ziekte of calamiteit - een sms sturen. Zo weet iedereen meteen wat er aan de hand is.

KALENDER

De digiDUIF-kalender is een ideaal hulpmiddel om ouders, verzorgers en andere betrokkenen te informeren over alle activiteiten op school. U vult en beheert de kalender en ouders zien in één oogopslag wat er speelt. Met de intekenlijst kunnen ze zich bovendien online inschrijven als ze willen helpen. Hoe makkelijk wilt u het hebben?

Bovendien kunnen ouders zelf tijd reserveren voor gesprekken met leerkrachten en de kalender heel eenvoudig koppelen aan hun eigen digitale agenda. Zo weet u zeker dat de afspraak hen uitkomt.

CONTACT

Met digiDUIF kunt u ouders, verzorgers en andere betrokkenen met elkaar in contact brengen. Iedereen die dat wil kan via de app zijn of haar contactgegevens met anderen delen - maar die ook weer op elk moment terugtrekken. Zo bouwt u via digiDUIF mee aan een vrijwillig netwerk van mensen die bij uw leerlingen betrokken zijn.